"Schepping is niet een maken uit niets, maar een plaats maken ten gunste van iets of iemand die tot bestaan komt. "

- Simone Weil

LEVENSRUIMTE

In een tijd van toenemende globalisering en constante connectiviteit via wifi lijkt het alsof we overal beschikbaar moeten zijn. Toch wordt onze persoonlijke levensruimte vaak over het hoofd gezien. Deze levensruimte, de innerlijke plek van waaruit we onze bijdrage aan de wereld vormgeven, vormt de basis van ons bestaan. Voor sommigen is deze ruimte van nature groter dan voor anderen. De kunst is om deze levensruimte zo veilig en aangenaam mogelijk te maken, omdat je deze altijd met je meedraagt.

Het recht om te bestaan gaat over hoe we onze levensruimte innemen en beschermen door opnieuw de controle over ons leven te nemen. Dit bereiken we door opnieuw contact te maken met ons ‘voelen’ en ons innerlijk kompas te herstellen. Daarom focus ik op het begrijpen van wat onze emoties ons te vertellen hebben, in plaats van ze te onderdrukken of overspoeld te raken. Nadat we deze emoties hebben verwerkt en achter ons hebben gelaten, voelt het als een frisse start. Je zult merken dat je meer innerlijke rust ervaart en een stap dichter bij het realiseren van je dromen bent. Door te handelen in overeenstemming met je ware zelf, zul je vanzelf die stralende levensvreugde ontdekken.

Ik luister graag naar het grotere geheel van wat er in je leeft en zich wil ontvouwen, en ik ga daar samen met jou mee aan de slag. Wat je precies nodig hebt, is uniek voor iedereen, dus mijn benadering varieert van persoon tot persoon. Ik herken waar je vastloopt en begeleid je zorgvuldig in jouw proces, soms via gesprekken en soms met behulp van visualisatie of lichaamsgerichte technieken. Mijn aanpak is gebaseerd op mijn diepgaande praktijkervaring en biedt concrete en praktische tips. Uiteindelijk is het mijn doel om overbodig te worden, omdat jij jezelf volledig hebt hervonden.

MIJN MISSIE

WERKWIJZE

Om optimaal te profiteren van de mogelijkheid om je eigen levensruimte te creëren, is het cruciaal om, zoals herhaaldelijk wordt benadrukt in noodsituaties, eerst goed voor jezelf te zorgen. Bovendien toont hechtingsonderzoek aan dat hoe sterker onze band met anderen is, hoe vrijer we onze eigen weg kunnen gaan. Een duidelijk begrip van onszelf en onze uniciteit leidt tot heldere en unieke relaties met anderen.

Mijn droom is dat wanneer ieder van ons goed zorgt voor zijn of haar eigen levensruimte, onze hele samenleving hiervan kan bloeien. Als ik in staat ben om zelfs een kleine verandering in die richting te bewerkstelligen, beschouw ik dat als een grote eer.

Shopping Basket