"Moed is niet de afwezigheid van angst, moed betekent angst voelen en toch je hart volgen."

- David de Wulf

Samen met mijn partner deel ik mijn leven, en ik ben de trotse moeder van onze zoon en twee stiefkinderen. Wat mijn leven altijd heeft gekenmerkt, is mijn diepe interesse in menselijk contact en verbondenheid. Deze passie bracht me op het pad van verschillende opleidingen. Tijdens deze reis ontdekte ik dat de meest waardevolle wijsheid voortkomt uit mijn eigen levenservaringen. En juist die kennis wil ik met jou delen om jou verder te helpen.

In mijn loopbaan heb ik geleerd dat ik niet de last van iemands problemen kan dragen. Mijn rol als gids is om jouw proces te begeleiden. Ik zie waar de uitdagingen liggen en reik je praktische hulpmiddelen aan, of samen bedenken we nieuwe oplossingen. Zo kun jij zelf kiezen welke stappen het beste bij jou passen. Ik bewonder de moed die mensen tonen wanneer ze hun diepste angsten onder ogen durven te zien en dit proces met iemand delen. Vaak merk ik dat juist door dit te delen, begrip en verandering mogelijk worden. Het zijn deze momenten van openheid en delen die mij diep raken en die hebben geleid tot het ontstaan van Levensruimte.

Mijn focus ligt op emoties en het maken van nieuwe keuzes, altijd met als doel om relaties veiliger te maken waar dat mogelijk is. Zo kun je zelf ontdekken hoe je jouw levensruimte wilt vormgeven en grenzen stellen, zodat we samen aan een betere wereld kunnen bouwen.

OVER MEZELF

WERKERVARING

Ik startte mijn eigen praktijk in 2020  en werkte in Tejo Lier als therapeut. Voordien was ik werkzaam als ambulante en mobiele begeleidster, als gezinsbegeleidster, vormingsvrijwilliger bij Bond zonder naam, als opvoedster in beschermd wonen (Thuishaven/Ritmica), dienst begeleid wonen en in Clara Fey.

foto van Rut, levensruimte therapeut
Previous slide
Next slide

OPLEIDINGEN

Shopping Basket