"Het is niet omdat we goed zijn dat we bemind worden. Het is omdat we bemind worden dat we goed zijn."

- Desmond Tutu
relatietherapie bij Levensruimte

relatietherapie

Een fijne relatie geeft betekenis aan je leven. Daarom ga je door, ook als het moeilijk is. Als je er niet als koppel uit komt, help ik jullie graag verder. Als coach in de liefde baseer ik me op EFT-therapie (Emotionaly Focused Therapy).

Als er steeds conflicten zijn, kunnen we een weerkerend patroon herkennen. Dit patroon is de sleutel die we nodig hebben om tot verandering te komen.  Daarmee leer je hoe jullie dit conflictpatroon kunnen ombuigen.

Van kindsbeen af kijk ik naar relaties; in welke relatie kunnen we landen, hoe tonen koppels hun liefde, hoe kunnen ze elkaar in hun kracht zetten (of er uit halen). In deze zoektocht naar relaties komen we onze eigen diepgewortelde angsten tegen. Zoals ‘wat als ik afgewezen zou worden’ of ‘ben ik wel goed genoeg.’ Om niet voortdurend met deze pijn te leven, ontwikkelen we allerlei strategieën.

Stapsgewijs leer je hoe je minder nuttige overlevingsstrategieën ook in moeilijke tijden kan ombuigen.  Zo overwinnen jullie moeilijkheden, in eerste plaats met je partner maar dit effect verspreidt zich naar meerdere relaties. Je wordt vreugdevoller door te weten dat je goed genoeg bent voor de ander en dat die ander er voor jou is als je die nodig hebt!

De EFT-relatietherapie (Emotionally Focused Therapy) is een wetenschappelijk onderbouwd systeem om koppels opnieuw met elkaar verbinden. Emoties worden rustig en begripvol bespreekbaar en dit zorgt ervoor dat jullie weer dichter tot elkaar komen en er meer wederzijds begrip ontstaat. Jullie komen samen op gesprek. Indien gewenst kan er ook al eens individueel gewerkt worden. Doel is om samen de veiligheid te creëren en elkaars hulp te vragen.

De sessies duren 1 tot 1,5u en kosten 60€.

WERKWIJZE

DUURTIJD VAN EEN TRAJECT

De duur van een volledig coachingstraject hangt af van jullie specifieke behoeften en verwachtingen. Elke sessie duurt een uur. Als jullie onverhoopt verhinderd zijn, kunnen jullie tot 24 uur voor onze afspraak annuleren.

Ik werk met Koppels rond:
Shopping Basket